Lån på dagen; det var en gang et behov

Det hadde seg slik at det var dårlige tider i kongeriket, og at prinsessa gikk foreldrene på nervene med klaging og syting om at hun trengte både ny sminke og nye klær. Det nærmet seg det store juleballet, og hun hadde jo ingen kjoler som passet henne. Kongen selv var mest opptatt av nyttårstalen sin og skravla til dattera gikk inn det ene øret og ut det andre. Kusina til prinsessa var ei vakker jente, men prinsessa fryktet hennes sjarme og yndighet og ville sørge for at hun ikke skulle få delta på juleballet.

Den flotte hertugsønnen Franz skulle jo komme. For en deilig mann, han passet perfekt til henne, tenkte prinsessa mens hun drømte seg bort. Vel kanskje jeg skulle søke et forbrukslån på dagen, min far gidder jo ikke høre på hva jeg sier. Prinsessa åpnet sin bærbare Laptop og søkte rett og slett etter lån på dagen. Det kom flere muligheter fram da hun søkte. Jøye meg, så fine kjoler jeg skal få meg med dette lånet. Og for noen flotte ballsko jeg skal unne meg. Det er helt utrolig. De kan vel ikke nekte en kongelig et lån på dagen. Kan jeg virkelig få det innvilget nå i dag, tenkte prinsessa da hun begynte å taste inn personalia. Hennes Høyhet av… slik fortsatte hun helt til e-postadressen var fylt inn. Ikke noe stod igjen nå. Jeg trykker på knappen, og vips så er søknaden sendt til långiveren.

Penger og lån på dagen

Under middagen begynte det å ringe

Det var under middagen, for prinsessa to salatblad med noen få reker på, alt for min skjønnhet, sa hun. Jeg må ikke legge på meg nå som jeg skal på juleball og få prinsen Franz. Han er min, tenkte hun mens hun gomlet i seg et stykke salatblad. Du burde spise ordentlig mat, brølte Kongen selv, jeg skal ikke ha en synål av en datter. Se å få i deg noen koteletter her. Så plutselig pep det fra mobilen hennes, og hun stormet ut av spisesalen. Dronningen så fortvilt på Kongen, var dette nødvendig da, hun er jo en prinsesse i sin verste alder. Det er hormonene vet du, husker ikke Kongen selv hvordan det var.

Hei det er prinsessen hvem er det?, spurte hun da hun hadde låst seg inn på kottet i gangen. Jo hei du har søkt lån på dagen, stemmer ikke dette? Jo, he he det stemmer, det er prinsessen du prater med. Å tusen takk, nå skal jeg kjøpe den flotteste ballkjole, og den yndigste sminken, for nå skal jeg erobre prinsen.

Den store dagen var kommet

Den vakre kusinen var blitt syk, og måtte se prinsessa få sjansen. Og prinsessa tok sjansen i sin flotte ballkjole som var prydet i sjablonger og flott rosa slør. Hun så helt forførerisk ut, og Kongen hadde klart å overtale henne til å spise mer, så hun var ikke helt syltynn lenger. Men en flott og slank ung dame. Prinsen ble helt betatt, og snart skulle også han få betale ned på lån som prinsessa hadde fått på dagen.